Wij staan voor u klaar

Zorgcenter Cura ZH

Zorgcenter Cura ZH is een thuiszorgorganisatie gevestigd in Maassluis, Zuid-Holland. Zorg en begeleiding dient op maat geleverd te worden en mag ondanks nieuwe technieken niet gestandaardiseerd worden. Onze insteek is dan ook om, ondanks de groei die wij meemaken, de zorgbehoevende centraal te stellen en vanuit een gezamenlijke klik een samenwerking aan gaan. Zorgcenter Cura ziet een correlatie tussen de zorgverlening en de klik tussen zorgverlener en cliënt.

Het comfort van de cliënt is bij Zorgcenter Cura de eerste prioriteit. Om dit te kunnen realiseren, gaan wij voorafgaand aan het traject met de cliënt in gesprek over de doelen en behoeften en welke interventies of instrumenten nodig zijn om in deze behoeften te voorzien. Wanneer de cliënt het eens is met het Zorgplan of Ondersteuningsplan en er wederzijds vertrouwen is, gaan wij er samen tegen aan! Samen is dan ook het sleutelwoord bij Zorgcenter Cura, samen gaan wij gestructureerd werken naar een bepaald doel, wederzijdse afhankelijkheid wordt op deze wijze wederzijdse tevredenheid.

Zie ook het kopje ‘Vier-frontenaanpak’ waarin er meer verteld wordt over de integrale zorg die wij streven aan te bieden.

Blijft u toch met vragen zitten? Schroom dan niet om ons te bellen, wellicht kunnen wij onder het genot van een versnapering elkaar, geheel vrijblijvend, leren kennen.

Waarom Zorgcenter Cura?

Zorgcenter Cura biedt aan ouderen die zorg behoeven een hoogwaardige zorg en service. Bijzonder is dat wij ons hierbij op de brede groep richten.

VIER-FRONTENAANPAK

U bent op zoek naar zorg voor u of uw naasten als gevolg van bepaalde problemen, beperkingen of andere ongemakken. Helaas gaan bepaalde problemen die op te lossen zijn met verzorging, verpleging of ondersteuning gepaard met hindernissen die niet verholpen kunnen worden met bovenstaande en meer specialistische hulp vereisen. Daarom vinden wij het belangrijk dat u op alle vier fronten van uw leven, namelijk lichamelijk, geestelijk, sociaal en financieel stabiliteit vindt.

Om dit te kunnen verwezenlijken zijn wij als team voortdurend in contact met partners van andere diensten in de regio en stellen wij ons coöperatief op in de sociale kaart van Maassluis en omstreken.

Zo staan wij in contact met financiële dienstverleners, fysio- en ergotherapeuten, verslavingsspecialisten, GGZ-psychologen en meer sociale- en medische specialisten. Samen stellen wij een persoonsgebonden plan op dat aansluit op uw behoeften en zorgvraag. Waar ons aanbod stopt, gaat uw zorg verder!